Panimoteknologia

-
5 OP

Tarjotaan avoimen AMK:n opiskelijoille

Ala:  Luonnonvara- ja ympäristöala, Tekniikan ja liikenteen ala

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Panimoteknologian opintokokonaisuudessa perehdytään keskeisiin panimotuotteiden valmistusmenetelmiin sekä niiden raaka-aineisiin. Lisäksi tutustutaan raaka-aineiden merkitykseen tuotteen laadussa unohtamatta tuotannon laadun merkitystä kokonaisuuteen.

Työskentelytavat ja aikataulutus: 

Opintokokonaisuuden voi toteuttaa kokonaan verkko-opintoina tai voi osallistua vaihtoehtoisesti kahteen lähikertaan paikan päällä. Opintoihin liittyy yksilö- sekä tiimitehtäviä. Oppimisympäristönä toimii moodle.

Opintoon liittyy yhteisiä tapaamisia, joihin voi osallistua joko etänä verkon kautta zoom-ohjelmalla tai vaihtoehtoisesti tulemalla paikan päälle Hämeenlinnan Visamäen kampuksen B-taloon. Katso lisätietoja toteutussuunnitelmasta.

Arviointi: 

1 – 5

Opettaja(t): Susanna Peltonen
Email: etunimi.sukunimi@hamk.fi
Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt: opiskelijapalvelut@hamk.fi


Ilmoittautuminen: 18.03.2019 - 19.04.2019
Ajankohta: 13.05.2019 - 31.07.2019
TÄYNNÄ