Pedagogin säestystaidot 1 ja 2

-
5 OP

Tarjotaan avoimen AMK:n opiskelijoille

Ala:  Kulttuuriala, Yamk

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Pianosäestyksien tuottaminen eri rytmimusiikin tyyleissä nuoteista, sointumerkeistä ja korvakuulolta. Säestysten rakentamisen tekniikoita, tyylinmukainen rytmiikka ja muuntelu. Harmonian hahmottaminen ja toteuttaminen. Melodian muuntelu ja improvisointi.

Työskentelytavat ja aikataulutus: Itsenäisesti verkkomateriaalin tuella suoritettava opintojakso, johon sisältyy tehtäviä. Tehtäväkohtaiset palautusaikataulut ja palaute. Säestystaidot 1 on laajuudeltaan 2,5 op, säestystaidot 2 on 2,5 op. Lisätietoa verkkokurssista elokuussa.
Arviointi: 
Hyväksytty/Hylätty
Muuta infoa: Verkkokurssi on suunnattu ammattikorkeakoulujen musiikinopiskelijoille. Pedagogin säestystaidot 1 ja 2 -opintojaksopilotti on Digisti yhdessä -ekurssitarjontaa. Tarjontaan kuuluvia opintoja järjestävät kaikki ammattikorkeakoulut, joissa opetetaan musiikkia, tanssia ja esittäviä taiteita. Metropolian tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat opiskelijan OMA-työpöydän kautta, muiden ammattikorkeakoulujen musiikin opiskelijat täyttämällä avoimen AMK:n e-lomakkeen (Metropolian Digisti yhdessä -ilmoittautumislomake).
Aikaisemmat opinnot: Verkkokurssi on suunnattu ammattikorkeakoulujen musiikinopiskelijoille.
Opettaja(t): AriPekka Korhonen
Email: aripekka.korhonen@metropolia.fi
Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt: seija.mikkola@metropolia.fi


Ilmoittautuminen: 26.08.2019 - 01.10.2019
Ajankohta: 21.10.2019 - 09.12.2019