Purchasing

-
5 OP

Ala:  Digitaalisuus, Digitaalisuus, Digitaalisuus, Digitaalisuus, digitaalisuus-kulttuuri-kulttuurialaala, Hankinnat, Humanistinen ja kasvatusala, Hyvinvointi, Johtaminen ja esimiestyö, Johtaminen ja esimiestyö, Johtaminen ja esimiestyö, Johtaminen ja työyhteisö, Johtaminen ja työyhteisö, Johtaminen ja työyhteisö, johtaminen-ja-tyoyhteiso-kulttuuri-kulttuurialaala, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kestävä kehitys ja kiertotalous, Kulttuuri, Kulttuuriala, Kuntoutusala, Luonnontieteiden ala, Luonnonvara- ja ympäristöala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Ruoka ja ravinto, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, talous, Tekniikan ja liikenteen ala, Yamk, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala, Yrittäjyys

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

During the course you will learn to observe and understand the possibilities and challenges of the purchasing. You will study the purchasing and you will be able to improve organisation’s business and operations through the professional purchasing initiatives. You will be able to act as a person responsible for purchasing in an organisation – planning, implementing, analyzing and developing purchasing as a part of the business activities.

Course content:
Literature review and orientation
Purchasing management
Purchasing process
Analysing and developing purchasing
Selected special topics in purchasing management

Työskentelytavat ja aikataulutus: 

On-line studies. You can start as soon as you have been accepted in the course. There will be totally five learning assignments. The first assignment has to be completed during your first two weeks in the course. In case the first assignment is not done in two weeks, your place will be given to a new student and you will be dropped from the course – due to the popularity of the course.

Arviointi: 

Grading scale 0-5

Aikaisemmat opinnot: 

Bachelor degree

Opettaja(t): Sanna Nieminen
Email: sanna.nieminen@jamk.fi
Ilmoittautumiskäytäntöihin liittyvät kyselyt: campusonline@jamk.fi


Ilmoittautuminen: 18.11.2019 - 31.05.2020
Ajankohta: 20.01.2020 - 30.09.2020