Sairaanhoitajaopiskelijana CampusOnlinessa

Olen 22-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, mutta aloitin sairaanhoitajaopinnot keväällä 2018 monimuodolla eli töiden ohella. Työskentelen kotihoidossa lähihoitajana, ja olen jäänyt marraskuussa äitiysvapaalle työstäni. CampusOnline-opinnot ovat mahdollistaneet sen, että olen voinut suorittaa kursseja itselleni ja perheelleni sopivalla aikataululla. 

Mikä on CampusOnline ja mihin olen sitä käyttänyt? 

CampusOnlinen kautta olen valinnut itselleni muiden ammattikorkeakoulujen verkko-opintojaksoja. Näillä verkko-opinnoilla olen suorittanut tutkintooni sisältyviä vapaasti valittavia opintoja.  

Olen valinnut kursseista mm. ”Seksuaalisuus ja seksuaaliterveyden edistäminen” -verkkokurssin. Kurssi oli 5 opintopisteen laajuinen ja tapahtui täysin verkossa. Kurssin aikana kävin kuitenkin keskustelua kurssipohjalla muiden ammattikorkeakoulu opiskelijoiden kanssa kurssiin liittyvistä ajankohtaisista asioista. Tämä oli ihan kiva kokemus. Olen valinnut myös muita verkko-opintoja CampusOnlinen kautta, mutta en ole kuitenkaan kaikkia suorittanut loppuun saakka erinäisistä syistä. 

CampusOnlinesta olen pyrkinyt valitsemaan sellaisia kursseja, joissa ei ole läsnäolopakkoa ja jotka suoritetaan täysin verkossa. Näin olen voinut suorittaa kurssit itselleni ja perheelleni sopivalla aikataululla. 

Mistä kuulin CampusOnlinesta ja kenelle sitä suosittelen? 

Kuulin CampusOnlinesta tutoropettajaltani, ja hänen avullaan päädyin valitsemaan itselleni sopivia verkkokursseja. 

Suosittelen CampusOnlinea kaikille, jotka ovat kiinnostuneita suorittamaan itsenäisesti ja omaan tahtiin opintoja. Itselleni tämä opiskelumuoto sopi todella hyvin tulevan perheenlisäyksen ja lukihäiriön vuoksi. Saan opiskeltua asioita ja perehdyttyä minulle haastaviin kohtiin omalla aikataululla. 

Olen suositellut myös osaa kursseista opiskelutovereilleni, jos olen kokenut kurssin mielenkiintoisaksi ja opintoihini sopivaksi. Jaamme luokkakavereideni kanssa kokemuksia eri kursseista ja niiden sisällöistä sekä vaativuusasteesta.  

Kollaasikuva Netta Uusitalosta töissä, vapaa-ajalla ja koirien kanssa.

Millaista CampusOnline-opiskelu on? 

Opiskelu on joustavaa ja voi suorittaa opintojaksoja itselle sopivaan aikaan. Tarvittaessa saa apua opintojakson vastuuopettajalta sähköpostitse tai oppimisalustan kautta. Kurssien sisältöön kuuluu yleensä oppimistehtäviä ja lopputentti, joka suoritetaan sähköisesti. Kurssimateriaali löytyy oppimisalustalta ja ne ovat yksilöllisiä kurssista riippuen. 

Nimeni on Netta Uusitalo ja olen 22-vuotias toisen vuoden sairaanhoitajaopiskelija Turusta. Pohjakoulutukseltani olen lähihoitaja, mutta aloitin sairaanhoitajaopinnot keväällä 2018 monimuodolla eli töiden ohella. Tällä hetkellä odotan esikoistani ja minulla on kaksi karvatonta koiraa puolisoni kanssa.