Sustainable nutrition

-
5 OP

Tarjotaan avoimen AMK:n opiskelijoille

Ala:  Kaikille aloille soveltuva, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Student understands the linkage between climate change and nutrition globally and nationally.
Student identifies the meaning of healthy and flexible food systems contribution to both healthy diets and climate change mitigation.

Student is able to bring together natural resources, sustainability, food
security and health agendas.

Student can see the importance of healthy environments and sustainable diets for a healthy planet.

Työskentelytavat ja aikataulutus: Videos Media follow up assignment Individual assignment Online multiple choice test Reflection on learning
Arviointi: 
Hyväksytty/Hylätty
Aikaisemmat opinnot: -
Opettaja(t): Dr. Francesca Allievi
Email: francesca.allievi@jamk.fi


Ilmoittautuminen: 26.08.2019 - 30.09.2019
Ajankohta: 03.10.2019 - 13.12.2019