Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Ammatillinen viestintä (opinnollistaen) 3 op, nonstop
Kursdatum 05.09.2022 - 16.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Pia Lahdenmaa
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 16.11.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Ammatillinen viestintä (opinnollistaen) 3 op, nonstop

05.09.2022 - 16.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Viestintä- ja argumentointitaidot osana asiantuntijan ammattitaitoa, opiskelun ja työelämän keskeiset asiakirjat (raportti, muistio, esityslista, tiivistelmä, tiedote, rekrytointiin liittyvät viestit), tekstilajit ja kielenkäyttösuositukset, esiintymistaito ja -tekniikka, kokoustekniikan ja neuvottelutaidon perusteet, ryhmätoiminnan dynamiikka

Tavoitteet

Opiskelun ja työelämän tyypillisissä suullisissa ja kirjallisissa vuorovaikutus- ja viestintätilanteissa kehittyminen, asiantuntijana viestiminen, viestinnän merkityksen tunnistaminen verkottuneessa työyhteisössä, opiskeluun liittyvän osaamisen hallinta. Syntyvän osaamisen luokitus: Perusosaaminen

 

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Tämä opintojakso toteutetaan itsenäisesti verkko-opintoina työn opinnollistaminen -menetelmää hyödyntäen. Opinnollistaminen tarkoittaa työssä syntyvän osaamisen tunnustamista opintopisteinä. Toteutustavassa työelämän asiateksteistä kootaan ammattiviestinnän portfolio ohjeiden mukaan. Portfolion kokoamisessa otetaan huomioon tietosuojakysymykset. Tehtäväsuorituksiin kuuluu lisäksi suullinen näyttö, joka pidetään HILL-verkko-oppimisympäristössä.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.