Non-stop
Kursnamn Asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla (nonstop)
Kursdatum 24.08.2021 - 28.02.2022
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Hälsa och välmående HUB
Lärare Xamkin lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsfri
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 16.08.2021 - 28.11.2021
Kursförverkligande
Anmälning

Asiakas- ja palveluohjaus sosiaali- ja terveysalalla (nonstop)

24.08.2021 - 28.02.2022

Beskrivning

Tavoitteet: – Tiedät asiakas – ja palveluohjauksen teoreettiset lähtökohdat. – Osaat asiakas – ja palveluohjauksen prosessin. – Tunnistat sosiaali – ja terveydenhuollon yhtymäpintatyöskentelyn merkityksen asiakas – ja palveluohjauksessa. – Ymmärrät asiakas – ja palveluohjauksen vuorovaikutuksessa rakentuvana suhteena. – Perehdyt asiakas – ja palveluohjauksen erityiskysymyksiin. Sisältö: Tule vahvistamaan ja syventämään osaamistasi asiakas – ja palveluohjuksen ajankohtaisessa teemassa. Opintokokonaisuus antaa tietoa ja ymmärrystä työskennellä tavoitteellisesti sosiaali – ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä yhteistyössä asiakkaan kanssa. Perehdyt seuraaviin osa-alueisiin: – Asiakas – ja palveluohjaus käsitteenä sekä sen teoreettinen määrittely. – Asiakas oman asiansa asiantuntijana ja itsenäisenä toimijana. – Yhtymäpintatyöskentely sosiaali – ja terveydenhuollon toimintaympäristöissä. – Palvelutarpeen arviointi sekä yksilöllisten ja ainutlaatuisten elämäntilanteiden tunnistaminen ja tukeminen. – Palvelujen oikea-aikaisuus ja kustannustietoisuus sekä tietosuojaan liittyvät kysymykset. – Ammatillinen vuorovaikutus ja kohtaaminen. – Digitaalisuus.

Bedömningskriterier

hyväksytty/hylätty

Arbetsformer och schemaläggning

Tämän nonstop-koulutuksen ensimmäinen aloitus on 24.8.2021, minkä jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on 3 kk.

Opintojaksolla opiskellaan omaan tahtiin. Opintojakson opiskeleminen on oppimisympäristö Learnin tehtävien tekemistä opetusnauhoitteiden avulla. Osa tehtävistä palautetaan Learnissa. Learnissa on myös opiskelua vahvistavia testejä ja muuta opiskelumateriaalia.

Mer information

Tätä kautta koulutukseen voivat ilmoittautua vain Ammattiliitto Tehyn jäsenet.