Non-stop
Kursnamn Datajournalismin perusteet
Kursdatum 23.01.2023 - 31.08.2023
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Business HUB
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 28.05.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Datajournalismin perusteet

23.01.2023 - 31.08.2023

Beskrivning

Tavoitteet: • Tunnet datajournalismin keskeiset työmenetelmät ja työvälineet • Osaat hyödyntää avoimia tietolähteitä journalistiseen tiedonhankintaan • Pystyt tuottaamaan journalistiseen tai organisaatioviestinnän käyttöön soveltuvia datavetoisia sisältöjä Sisältö: • Mitä on datajournalismi? • Miten dataa tulkitaan yleistajuisesti lukijoille? • Millaisia työkaluja ja menetelmiä datajournalismissa yleisesti käytetään? • Miten tiedon visualisointia hyödynnetään datajournalismin osana?

Förkunskapskrav

Bedömningskriterier

Arviointi perustuu verkkotentteihin, joissa on kysymyksiä opiskeltavasta teoriasta ja annettaviin tehtäviin ja niiden ratkaisuihin pohjautuen.

Opintojaksolla ei ole uusimismahdollisuutta vaan uusimista/korotusta varten on ilmoittauduttava mukaan uuteen toteutukseen.

Arviointiasteikko:1-5

 

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojaksolla käytetään opettajan kokoamia verkkomateriaaleja, jotka ilmoitetaan opintojaksoalustalla Learnissa.

Tentit, joiden haluataan olevan mukana kokonaisarvosanaa laskettaessa, tulee olla suoritettuna opintojakson päättymispäivään mennessä.

Opintojaksolla ei ole uusimismahdollisuutta vaan uusimista/korotusta varten on ilmoittauduttava mukaan uuteen toteutukseen.

Info

23.1.-31.8.2023. Ensimmäinen aloitus on 23.1.2023. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot yhden viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson arvioitu suoritusaika on 3 kk. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.5.2023.