Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Englanti 3 op, nonstop
Kursdatum 07.01.2022 - 06.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Annika Valo
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 22.11.2021 - 01.11.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Englanti 3 op, nonstop

07.01.2022 - 06.12.2022

Beskrivning

Sisältö: alaan liittyvät tekstit ja koulutusalan ammattikielen erityispiirteet, alan keskeisen ammattisanaston kartuttaminen ja tavallisimmat vuorovaikutustilanteet. Taitotasotavoite: B2. Edeltävät opinnot: taitotaso B1.

Tavoitteet: Opiskelijalla on ammattikorkeakoululainsäädännön edellyttämä vieraan kielen suullinen ja kirjallinen taito. Opiskelija selviytyy englannin kielellä tavallisimmissa työelämän ja vapaa- ajan tilanteissa ja osaa lukea alansa tekstejä. Syntyvän osaamisen luokitus: Perusosaaminen.

Förkunskapskrav

Edeltävät opinnot: taitotaso B1.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso on suoritettavissa 7.1. – 6.12.2021. Opintojakso suoritetaan nonstop-toteutustapana verkko-opintoina: Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin.

Info

SAMKin järjestelmät, Hill, Moodle, Quizlet.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.