Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Espanja 1, 5 op, nonstop
Kursdatum 07.01.2022 - 06.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Liisa Hannuksela
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 22.11.2021 - 18.10.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Espanja 1, 5 op, nonstop

07.01.2022 - 06.12.2022

Beskrivning

Sisältö: Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet: Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojaksolla opiskelija etenee opintojaksolla omaan tahtiinsa Moodlessa olevan aineiston avulla. Tehtäväohjeet, tehtävien palautukset ja yhteydenpito Moodle-alustalla. Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Kun kaikki tehtävät on suoritettu ja palautettu, opintojakso arvioidaan 15 työpäivän kuluessa opettajan vapaajaksot huomioon ottaen. Videotehtävien arvioinnit yleensä parillisilla viikoilla. Vapaajaksojen aikana opettaja ei tarkista eikä arvioi tehtäviä eikä vastaa kysymyksiin (lisätiedot Moodlessa). Vapaaehtoisista verkkotapaamisista löytyy lisätietoa Moodlesta.

Info

Käytettävät ohjelmistot: Mot-sanakirja, tai joku muu sanakirja. Quizlet.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.