Hösten
Kursnamn Espanja 1, 5 op
Kursdatum 13.09.2022 - 13.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Liisa Hannuksela
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.08.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Espanja 1, 5 op

13.09.2022 - 13.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko: 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Kontaktitunnit kerran viikossa Hillissä tiistaisin klo 16.30-18.Runsaasti itsenäistä työskentelyä.

MOODLE

Käytämme opinnoissa Moodle-oppimisympäristöä.

HILL

Käytämme SAMKissa verkkoluentojen pitämiseen SAMKin verkkoluentojärjestelmä HILLiä. Opiskelijat jaetaan tunneilla työskentelemään pienryhmiin tai pareittain. Pidäthän kameraa auki pienryhmissä.

Pienryhmätyöskentelyyn pitää osallistua rauhallisesta paikasta, eikä samaan aikaan saa tehdä muita asioita. Kaikki ylimääräinen toiminta ja meteli häiritsee ryhmän muiden jäsenten työskentelyä. Ryhmätyöskentelyyn aktiivisesti osallistuminen pakollista.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.