Våren
Kursnamn Espanja 2, 5 op
Kursdatum 17.01.2023 - 25.04.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Liisa Hannuksela
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 03.01.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Espanja 2, 5 op

17.01.2023 - 25.04.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan lisää kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä vahvistetaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista erilaisissa viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin.Tavoitetaso A1/A2 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Sisältö

Keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Förkunskapskrav

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet Espanja 1 -kurssin (5 op) tai vastaavan alkeiskurssin tai esim. 2-3 lukion kurssia.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Kontaktitunnit Hill-oppimisympäristössä kerran viikossa + runsaasti itsenäistä työskentelyä.

Pakollisilla kontaktitunneilla läsnäolovelvollisuus 7/9. Vapaaehtoisilla kontaktitunneilla (joka neljäs kontaktikerta) ei läsnäolovelvollisuutta. Kontaktitunneilla runsaasti pienryhmätyöskentelyä (pienryhmätyöskentelyn aikana kamerat pidetään auki).

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.