Våren
Kursnamn Espanja 2 (CEFR A2.1) 5 op
Kursdatum 16.01.2024 - 23.04.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Liisa Hannuksela
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 17.12.2023
Kursförverkligande
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Espanja 2 (CEFR A2.1) 5 op

16.01.2024 - 23.04.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija laajentaa kohdekielen perusrakenteiden ja perussanaston osaamistaan. Opiskelija syventää kielialueen, kulttuurin ja tapojen tuntemustaan.

Tavoitetaso A2.1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla.

Sisältö

Ääntämisen kertausta, suullista ja kirjallista viestintää arkielämän tilanteissa (esim. perheestä kertominen, sää, ostoksilla ja ravintolassa käynti, menneistä tapahtumista kertominen ja sähköpostin kirjoittaminen); keskeisiä rakenteita, esim. olla-verbit adjektiivin kanssa, adjektiivin vertailu, vokaalia vaihtavat verbit, refleksiiviverbit, perfekti ja hace que -rakenne, gustar/encantar/interesar ja doler -verbit, omistuspronominit ja persoonapronominien datiivimuodot; kielenoppimisstrategioita.

Förkunskapskrav

Kurssi on tarkoitettu opiskelijoille, jotka ovat opiskelleet Espanja 1 -kurssin (5 op) tai vastaavan alkeiskurssin tai esim. 2-3 lukion kurssia.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Kontaktitunnit Hill-oppimisympäristössä kerran viikossa + runsaasti itsenäistä työskentelyä. Verkkototeutus Hillissä 16.1 – 23.4 tiistaisin klo 16.30-18 (ei viikoilla 8 ja 15).

Pakollisilla kontaktitunneilla läsnäolovelvollisuus 7/9. Vapaaehtoisilla kontaktitunneilla (joka neljäs kontaktikerta) ei läsnäolovelvollisuutta. Kontaktitunneilla runsaasti pienryhmätyöskentelyä (pienryhmätyöskentelyn aikana kamerat pidetään auki).

Kontaktikertojen aikana pitää keskittyä opiskeluun. Muiden aikojen tekeminen samaan aikaan häiritsee sekä omaa että muiden opiskelijoiden keskittymistä opiskeluun.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.