Hösten
Kursnamn Espanja 3, 5 op
Kursdatum 14.09.2022 - 14.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Liisa Hannuksela
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.08.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Espanja 3, 5 op

14.09.2022 - 14.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Työnhaku, työhön liittyvät sähköpostiviestit ja puhelut, työelämän tavallisimmat puhetilanteet, yrityksestä kertominen.

Tavoitteet

Opiskelija selviytyy tavallisimmista jokapäiväiseen työelämään liittyvistä kielenkäyttötilanteista. Opiskelija osaa kielen perusrakenteet, perussanastoa sekä yleisluontoista työelämän sanastoa.Tavoitetaso A2/B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

 

Förkunskapskrav

Espanja 1 (5 op) + Espanja 2 (5 op) tai vastaavat tiedot.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Kontaktitunneilla verkossa 70% läsnäolopakko (suullisia tehtäviä tehdään ainoastaan kontaktituntien aikana). Niitä ei voi korvata muilla tehtävillä. Pakollinen, aktiivinen osallistuminen pienryhmätyöskentelyyn verkkotuntien aikana. Hill-oppimisympäristö verkossa. Kontaktitunnit Hillissä viikoilla 37-42 ja 44-49 keskiviikkoisin klo 16.30-18.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.