Perustietämys ravitsemuksesta edesauttaa opintojen suorittamisessa.
• Opintojaksolla on osaamista varmistavia verkkotenttejä, keskustelua ja vertaisarvioitavia tehtäviä • Opintoihin sisältyy 1 op laajuinen case tehtävä • Arvosana muodostuu arvioitavien tehtävien ja verkkotenttien keskiarvona
Opintojaksolla on oppimistehtäviä ja oppimista varmistavia verkkotenttejä. Opintoihin sisältyy 1 op laajuinen vertaisarvioitava case-tehtävä Arvosana muodostuu arvoioitavien tehtävien ja verkkotenttien keskiarvon perusteella.
Arviointiasteikko 1-5Opintojakson laajuus 5 op on noin 135 tuntia opiskelijan työtä. Opiskelu on aikaan ja paikkaan sitomatonta itsenäistä työskentelyä, halutessaan osan tehtävistä voi tehdä pari- tai pienryhmätyönä. Opintojakson suorittamiseen on suositusaikataulu, mutta opinnoissa voi edetä omaan tahtiin ja on hyvä laatia itselle aiakatulu ja varata noin 2 kuukautta aikaa opintojakson suorittamiseen.
Opintojaksolla on tehtäviä, joita voi kytkeä omaan työpaikkaan tai henkilökohtaiseen elämään.
Materiaali on pääosin Learnin alustalla sähköisinä linkkeinä, tallennettuina verkkoluentoina, e-kirjoina ja artikkeleina. Opiskelussa käytettävä kirjallisuus ilmoitetaan opintojakson alkaessa.
Opintojakson sisältöä voi hyödyntää oman henkilökohtaisen tai lähipiirin erityisruokavalioasioissa ja myös työtehtävissä, joissa ravitsemus- ja erityisruokavalio-osaamista tarvitaan.
1.2.-31.8.2023. Tämä opintojakso alkaa 1.2.2023 ja sen jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kolme (3) kuukautta. Viimeinen ilmoittatumispäivä on 28.5.2023.