Non-stop
Kursnamn Innovaatiojohtaminen digiajassa
Kursdatum 16.01.2023 - 31.08.2023
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 28.05.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Innovaatiojohtaminen digiajassa

16.01.2023 - 31.08.2023

Beskrivning

Tavoitteet: Opit tunnistamaan ja arvioimaan yrityksen toimintaympäristön muutoksia uusien ideoiden ja innovaatioiden kehittämisen näkökulmasta. Osaat valita ja käyttää organisaation tilanteeseen sopivia innovaatiojohtamisen ja innovaatioitoiminnan mittaamisen menetelmiä. Osaat hyödyntää digitaalisen teknologian mahdollisuuksia organisaation innovaatioprosessien kehittämisessä. Sisältö: Mitä ovat innovaatiojohtamisen peruselementit, haasteet ja edellytykset? Mitä mahdollisuuksia innovaatiojärjestelmät tarjoavat organisaatiolle? Miten organisaation tietoa ja osaamista johdetaan digiajassa ? Miten innovaatiojohtamisessa hyödynnetään käyttäjiä, verkostoja ja kumppanuuksia? Mitä ovat innovaatiojohtamisen digitaaliset alustat erityisesti avoimen innovoinnin näkökulmasta ?

Förkunskapskrav

Ei edellytä aiempaa osaamista.

Bedömningskriterier

Opiskelija osaa -käyttää johdonmukaisesti ammattikäsitteitä. -etsiä tietoa alan keskeisistä tiedonlähteistä. -hahmottaa tehtäväkokonaisuuksia. -käyttää keskeisiä oman alan malleja, menetelmiä, ohjelmistoja ja tekniikoita.

Arviointiasteikko

1-5

Arbetsformer och schemaläggning

Verkko-opinnot.

Opiskelumateriaali saatavilla Xamkin Learn-verkko-oppimisympäristössä.

Info

Ensimmäinen aloitus on 16.1.2023. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson arvioitu suoritusaika on 3 kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.5.2023.