Non-stop
Kursnamn Johdanto palvelumuotoiluun 1 op, nonstop
Kursdatum 09.01.2023 - 02.06.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 1 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Heli Rosenqvist
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 02.05.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Johdanto palvelumuotoiluun 1 op, nonstop

09.01.2023 - 02.06.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää palvelumuotoilun prosessin ja keskeiset käsitteet. Tunnistaa palveluiden haasteita ja keinot ratkaista niitä. Tunnistaa palvelumuotoilun mahdollisuudet parantaa entisiä ja suunnitella uusia palveluja

Sisältö

Palvelumuotoilun tausta ja toiminta-ajatus, palvelumuotoilun keskeiset käsitteet ja prosessi. Palvelumuotoilun hyödyntämisen mahdollisuudet.

 

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty.

Arbetsformer och schemaläggning

Tämä opintojakso on itsenäisesti suoritettava verkkokurssi – verkkomateriaalit (tekstit, videot ja tehtävänanto) löytyvät kaikki Moodlesta.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.