Non-stop
Kursnamn Johtamisen trendit
Kursdatum 01.09.2022 - 31.05.2023
Yrkeshögskolan LAB-ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Business HUB
Lärare Markus Kräkin
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 31.03.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Johtamisen trendit

01.09.2022 - 31.05.2023

Beskrivning

Tavoitteet: Opiskelija osaa

  • tarkastella kriittisesti erilaisia johtamisen trendejä ja johtamisteorioita, ml. virtuaalijohtaminen, etä- ja monipaikkaisuuden johtaminen, jaettu johtajuus, mahdollistava johtajuus
  • kehittää omaa johtamisajattelua
  • tarkastella johtamista palveluna, tekeytyvänä ja muotoutuvana kokonaisuutena

Sisältö:

  • Kurssilla tutustutaan ja opitaan analysoimaan johtamiseen vaikuttavia trendejä sekä johtamista itsessään eri näkökulmista, ajan saatossa muovautuvana ja tekeytyvänä ilmiönä.

Förkunskapskrav

Suoritettuna Esimiestyö tai vastaava kurssi (aik. Organisaatio ja henkilöstöjohtaminen).

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty

Arbetsformer och schemaläggning

Kurssi on verkkototeutus ns. hop on -mallilla eli kurssille voi liittyä joustavasti mukaan. Kurssin oppimismateriaali tehtävineen on Moodlessa. Kurssin suorittaminen edellyttää itsenäistä opiskelua, tiedonhakua ja oppimistehtävien tekemistä.Kurssi alkaa syyskuun alussa ja päättyy seuraavan vuoden toukokuun lopussa.

Anmälningsinformation

Tutkinto- ja polkuopiskeljoiden ilmoittautuminen Ilmoittaudu -linkin kautta: Käytä ilmoittautumisessa oikeaa opiskelijasähköpostiosoitetta, jotta saat ohjeet perille. Ilmoittautumisen jälkeen saat hetken kuluttua automaattisen vahvistuksen, joka sisältää myös aloitusohjeet. Lue ohjeet tarkasti ja liity mukaan suorittamaan opintojaksoa 1.9.2022 lähtien. Muita ohjeita ei enää tule, joten säilytä siis ohjeet. Mikäli ohjetta ei löydy sähköpostista, tarkista myös roskaposti. Älä tee tuplailmoittautumista! Mikäli ohjeet ovat hävinneet, pyydä ohjeet osoitteesta campusonline@lab.fi

Muut ilmoittautuvat Avoin AMK ilmoittautuminen -linkin kautta. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumislinkin kautta. Avoimen AMK:n opiskelijoille on varattu oma kiintiö paikkoja. Hinta 15 €/opintopiste.