Non-stop
Kursnamn Kulttuurituotannon perusteet
Kursdatum 31.08.2022 - 30.07.2023
Yrkeshögskolan Humanistinen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla, Kultur HUB
Lärare Johanna Muhonen
Email
För öppna YH studenter Avgiftsfri
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 22.05.2023
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Kulttuurituotannon perusteet

31.08.2022 - 30.07.2023

Beskrivning

Kulttuurituotannon perusteet 3 op on ”kurkistus” kulttuurituotannon koulutukseen. Opintojakso on maistiainen laajasta kulttuurituotannon perusteet –opintojaksosta, joka on puolestaan pienoiskuva kulttuurituottaja (AMK) – tutkinnosta. Opintojaksolla tu­tus­tu­taan eri­lai­siin kult­tuu­ri­tuo­tan­toi­hin ja kult­tuu­ri­tuot­ta­jiin, si­säl­löl­li­seen ja tek­ni­seen tuo­tan­toon se­kä tuo­tan­non ta­lou­teen ja joh­ta­mi­seen. Tällä opintojaksolla tutustut oman toiminnan johtamisen perusperiaatteisiin ja pohdit taidetta kulttuurin ytimessä. Lisäksi testaat tietojasi tuottajan talousosaamisessa ja laadit videohaastattelun tuottajan työtä tekevästä toimijasta. Näin saat tuntumaa tuottajan monipuoliseen työhön ja vaadittavaan osaamiseen.

Bedömningskriterier

Opintojakso arvioidaan asteikolla suoritettu-täydennettävä. Opintojakso arvioidaan tehtäväkohtaisesti. Suoritukset arvioidaan syys- ja kevätlukukausien aikana kahden viikon välein. Kesän (kesä-heinäkuu) suoritukset arvioidaan elokuussa.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan kokonaan verkossa. Sen voi suorittaa itsenäisesti omaan tahtiin 30.7.2023 mennessä. Opintojakson suorittaminen edellyttää sekä pohdiskelevaa että toiminnallista otetta. Opintojaksolla tehdään videohaastattelutehtävä.

Info

Videohaastattelutehtävä edellyttää omaa kalustoa, esimerkiksi älypuhelinta tai tietokoneen verkkohaastattelun mahdollistavaa sovellusta.

Mer information

Opiskelijapalautetta

”Opintojakson tehtäviin on ehtinyt perehtyä kunnolla, koska aikaa suorittaa 3op on ollut niin paljon. Tämä on varmasti hyödyllistä etenkin niille, ketkä aikovat hakea opiskelemaan kulttuurituotantoa. – -” 

”Minusta on ollut mielenkiintoista tutustua lähemmin kulttuuriin ja sen tuottamiseen. Kulttuuri ja taide on lähellä sydäntäni elämässäni muutenkin.”

“Ajatusmaailman avartaminen, itsensä haastaminen, heittäytyminen – mukava, monipuolinen jakso, kiitos paljon!”

“Tykkäsin kovasti siitä, miten kurssi on toteutettu. Vaikka en opiskele alaa, pysyin hyvin kärryillä ja mielenkiinto säilyi läpi kurssin. Opettaja mukava ja läsnä.”

Anmälningsinformation

Non-stop-opintojaksoilla ilmoittautumiset käsitellään mahdollisimman pian, viimeistään kahden viikon kuluessa ilmoittautumisesta. Kun ilmoittautuminen on käsitelty, saat sähköpostitse kirjautumisohjeet Humakin järjestelmiin. Löydät opintojakson suoritusohjeet verkko-oppimisympäristöstä.

Humakin ohjeita CampusOnline -opiskelijoille löydät Opiskelijan oppaasta.