Non-stop
Kursnamn Lääkelaskenta 1 op, nonstop
Kursdatum 01.09.2022 - 20.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 1 SP

Bransch Hälsa och välmående HUB
Lärare Pauliina Alinen
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 20.11.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Lääkelaskenta 1 op, nonstop

01.09.2022 - 20.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Lääkelaskenta; annosten, antonopeuksien, liuosten ja laimennusten laskeminen. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Tavoitteet

Lääkelaskujen laskemisen virheetön hallinta ja vastauksen oikeellisuuden arviointi.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko hyväksytty/hylätty. Opintojakson arvioinnissa käytetään Samkin arviointikehikkoa.

Arbetsformer och schemaläggning

Lääkelaskenta (1 op) sisältää neljä aihealuetta ja loppukokeen. Jokainen aihealue tulee olla hyväksytysti suoritettu, jotta pääset etenemään loppukokeeseen. Jokainen aihealue sisältää teorian, harjoitustehtävät sekä käsitellyn aihealueen lääkelaskennan välikokeen. Suorittamalla aihealueen hyväksytysti, avautuu Sinulle seuraava aihealue ja pääset pääset etenemään opintojaksolla. Lääkelaskennan loppukoe on hyväksytty, kun olet suorittanut kaikki kokeen laskut oikein.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.