Non-stop
Kursnamn Laatu ja koneturvallisuus 5 op, nonstop
Kursdatum 01.08.2022 - 31.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Jarmo Juuso
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.11.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Laatu ja koneturvallisuus 5 op, nonstop

01.08.2022 - 31.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Laatukäsite, laatujärjestelmästandardit, yrityksen laatujärjestelmä: koneturvallisuusdirektiivi, CE-merkintä, käyttöturvallisuustiedotteet, tuotevastuu, aktiivinen ja passiivinen koneturvallisuus.

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää tuotteen ja toiminnan laadun sekä turvalliseksi suunnitellun koneen merkityksen asiakastyytyväisyyteen ja niiden yhteyden yrityksen menestykselliseen toimintaan. Opiskelija tuntee konedirektiivin vaatimukset ja osaa soveltaa niitä suunnittelutyössään. Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Moodletyöskentely: Kurssin suoritus on jaettu 3 tasoon. Tason 1 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat oikein-väärin väittämiä. Tason 2 tentit (6kpl, 1/aineisto) ovat drag&drop tyyppisiä tehtäviä ja tason 3 tentit (2kpl) soveltavia tehtäviä. Jokainen tehtävä kerryttää opiskelijan omaa pistesaldoa ja tehtävistä saadut pisteet on osa kurssin suoritusta. Moodlesivulle tullaan toteutuksen aikana tekemään lisäohjeistusta tarvittaessa. Moodlesivut ovat toteutuksen aikana pääasiallinen yhteydenpitokanava opiskelijoiden ja opettajan välillä.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.