Sommaren
Kursnamn Luonnon virkistyskäyttö 5 op
Kursdatum 02.05.2023 - 11.08.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Turism och kosthåll HUB
Lärare Maaria Berg
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 13.03.2023 - 18.04.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Luonnon virkistyskäyttö 5 op

02.05.2023 - 11.08.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Pohjoisen luonnon erityispiirteiden kestävä hyödyntäminen luontokohteiden kehittämisessä sekä luontoaktiviteettien ja -elämysten tuottamisessa. Luonnon mahdollisuuksien monipuolinen hyödyntäminen virkistys- ja hyvinvointitoiminnassa. Luonnonsuojelun merkityksen ymmärtäminen osana luonnon virkistyskäyttöä.

Sisältö

Luontokohde; luontoaktiviteetit; luontoelämys; voimaannuttava luonto; pohjoisen luonnon erityispiirteet; luonnon suojelu ja kestävä käyttö.

 

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Katso tarkemmat tiedot opintojakson toteutussuunnitelmasta: https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/205014681?lang=fi

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.