Hösten
Kursnamn Maaseudun kehittäminen, neuvonta ja edunvalvonta
Kursdatum 01.10.2022 - 18.12.2022
Yrkeshögskolan Lapin ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Naturbruk och miljö HUB
Lärare Reeta Sipola
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Maaseudun kehittäminen, neuvonta ja edunvalvonta

01.10.2022 - 18.12.2022

Beskrivning

Tavoitteet:

Opiskelija osaa EU:n ja kansallisen maaseutu-, maatalous- ja aluepolitiikan perusteet ja aluetason käytänteet, osaa maaseudun edunvalvonta-, neuvonta- ja hyvinvointi- järjestelmän sekä osaa neuvontatyön käytänteitä.

Opiskelija osaa asiakaspalvelun prosesseja ja menettelyjä. Osaa EU:n ja kansallisen maaseudun kehittämisen hallintojärjestelmän rakenteen ja toiminnan.

Sisältö:

  1. EU:n ja kansallisen maaseutu-, maatalous- ja aluepolitiikan perusteet ja aluetason käytänteet
  2. Edunvalvonta-, neuvonta- ja hyvinvointijärjestelmät
  3. Neuvontatyön käytänteet ja asiakaspalvelun prosessit sekä menettelyt

Bedömningskriterier

H-5 Oppimistehtävien suorittaminen hyväksytysti

Arbetsformer och schemaläggning

Syksy 2022, aloitus- ja päättöwebinaarit, niiden välissä itsenäinen opiskelu (oppimistehtävät, haastattelu, neuvojan työn seuraaminen työelämässä).

Toteutuksen valinnaiset suoritustavat: Harjoittelu ProAgrialla ja sen raportointi päättöwebinaarissa.

Anmälningsinformation

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen. Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan linkistä ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi