Non-stop
Kursnamn Metallurgia 5 op, nonstop
Kursdatum 01.08.2022 - 31.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Teknologi HUB
Lärare Leena Nolvi
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.11.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Metallurgia 5 op, nonstop

01.08.2022 - 31.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Metallien sisäinen rakenne, olotilapiirrokset ja faasimuutokset, terästen lämpökäsittelyt, valurautojen metallioppi, hitsaukseen ja työstöön liittyvä metallioppi.

Tavoitteet

Opiskelija tuntee metallien sisäisen rakenteen ja hallitsee siihen vaikuttavien yleisimpien lämpökäsittelyjen mekanismit ja vaikutukset. Opiskelija ymmärtää hitsausprosessissa tapahtuvat olomuotojen muutokset ja niiden vaikutuksen sekä eri työstömenetelmien ja niihin käytettävien työkalujen materiaaleille asettamat vaatimukset. Opiskelija tuntee työstössä ja hitsauksessa tapahtuvien materiaalien muutosten vaikutusten minimoimiseksi tehtävien toimenpiteiden mekanismit.  Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen

 

Förkunskapskrav

Esitietovaatimukset: Materiaalit ja niiden valinta.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina nonstop-toteutuksena. Opiskelijan on mahdollista edetä opintojakson Moodle-alustalla itsenäisesti omassa tahdissa. Moodleen on koottu aineistoa ja harjoituksia tukemaan itsenäistä opiskelua.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.