Non-stop
Kursnamn Mindfulness työelämässä 2 op, nonstop
Kursdatum 01.01.2023 - 31.07.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 2 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Marko Mikkola
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 09.06.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning
Anmälningsinformation

Mindfulness työelämässä 2 op, nonstop

01.01.2023 - 31.07.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opintojakson sisältö on kohdennettu yleistajuiseksi ja kaikille sopivaksi yhden itsensä kehittämisen menetelmän oppimiseksi ja työelämätaidoksi. Opintojakson pääpaino on meditointiharjoittelussa. Opiskelija oppii mindfulness-harjoitusmenetelmiä. Opiskelijalla on ymmärrys tietoisuustaidoista ja valmiudet hyödyntää niitä elämässään. Opiskelija arvioi omaa kehittymistään ja harjoitteluaan. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Sisältö

Mindfulness-menetelmän taustaa ja muodolliset harjoittelumenetelmät (istumameditaatio, body scan, kävelymeditaatio, tietoinen liike); stressi; itsen käsite; ajattelu ja itsensä johtaminen; keskittyminen; kuuntelukyvyt; tietoisuustaidot työpäivässä; kehitettävien taitojen päivittäinen harjoittelu

 

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan verkko-opintoina. Opintojaksolla opetellaan mindfulness meditaatiomenetelmiä ja aiheeseen liittyvää taustatietoa. Opintojakson merkittävä osio on opiskelijan omatoimisesti tekemät harjoitukset (opintojaksolla jaetaan harjoittelua varten äänitteet/videot). Opiskelija kirjoittaa opintojakson aikana oppimispäiväkirjaa.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.