Non-stop
Kursnamn Olutkoulu
Kursdatum 30.01.2023 - 31.08.2023
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch Turism och kosthåll HUB
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 28.05.2023
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Olutkoulu

30.01.2023 - 31.08.2023

Beskrivning

Tavoitteet: Tavoitteena on oppia tuntemaan oluen raaka-aineet ja ymmärtämään niiden ja oluen valmistusprosessin vaikutus oluen makuun. Tavoitteena on oppia oluen aistinvaraista arviointia ja tunnistamaan oluiden makuprofiileja ja myös oluen virhemakuja. Tavoitteena on oppia tuntemaan keskeiset oluttyyliit, oluen tarjoilun ja oluen ja ruuan yhdistämisen periaatteet. Lisäksi tavoitteena on oppia soveltamaan olutosaamista case tehtävässä, jonka voit valita omiin tavoitteisiisi sopivaksi vaikkapa omalle työpaikalle tehtäväksi. Sisältö: Oluen raaka-aineet ja valmistus Oluttyylit ja oluiden ryhmittely Oluen tarjoulu Oluen aistinvarainen arviointi Oluen ja ruuan yhdistäminen Oluttrendit

Förkunskapskrav

Bedömningskriterier

Testaa tietosi testi oluesta arviointi 1-5 Vertaisarvioitu Case tehtävä , hyväksytty/ hylätty

Arbetsformer och schemaläggning

Verkko-opintojaksolla voi edetä omaan tahtiin itsenäisesti opiskelemalla materiaalia, osallistumalla verkkoikeskusteluun, tekemällä tehtävät ja lopputestin.

Opintojakson materiaali on pääosin Learnin opintojaksoalustalla. Case tehtävässä pääset näyttämään olueen liittyvää osaamista suunnittelemalla olutmenun , oluen maistelutilaisuuden, analysoimaan ravintolan olutvalikoimaa tai tutkimaan oluttrendejä.

Oluen valmistus, oluttyylit- ja trendit ja oluen tarjoilu 1 op Oluen aistinvarainen arviointi ja yhdistäminen ruokaan 1 op Case-tehtävä 1 op

Info

30.1.-31.8.2023. Tämä opintojakso alkaa 30.1.2023 ja sen jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on kolme (3) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 28.5.2023.