Våren
Kursnamn Opi venäjän aakkoset (CEFR A1.1) 1 op
Kursdatum 08.01.2024 - 02.02.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 1 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Minna Iitti
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 17.12.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Opi venäjän aakkoset (CEFR A1.1) 1 op

08.01.2024 - 02.02.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija oppii venäläiset aakkoset sekä tutustuu niiden ääntämisen keskeisimpiin piirteisiin. Opiskelija tutustuu painokirjainten kirjoittamiseen sekä käsin että tietokoneella.

Opintojakson jälkeen opiskelijalla on perusvalmius lukea ja kirjoittaa kyrillisillä kirjaimilla. Opintojakso Venäjä 1 jatkaa venäjän alkeisiin siitä tilanteesta, että opiskelija jo osaa kyrilliset kirjaimet, joten tästä syystä opintojakso Opi venäjän aakkoset tai vastaavien taitojen hallinta on perusedellytys opintojaksolla Venäjä 1 jatkaville.

Tavoitetaso A1.1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla.

Sisältö

Venäläiset aakkoset, ääntämistä, venäläisten aakkosten kirjoittamista käsin ja tietokoneella.

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakson oppitunnit pidetään tiistaisin 9.1, 16.1 ja 23.1.2024. Kokoontumiset klo 17-19.30 etäyhteydellä. Lopputentti tiistaina 30.1.2024 klo 17-19.30 myös etäyhteydellä.

Info

Opettajan materiaali Moodlessa.

Tukena voi käyttää venäjän alkeisoppikirjoja kuten Kafe Piter 1, Pora 1 tai vastaava.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.