Panimoteknologian opintokokonaisuudessa perehdytään keskeisiin panimotuotteiden valmistusmenetelmiin sekä niiden raaka-aineisiin. Lisäksi tutustutaan raaka-aineiden merkitykseen tuotteen laadussa unohtamatta tuotannon laadun merkitystä kokonaisuuteen.
Opinnot koostuvat neljästä erillisestä kokonaisuudesta. Jokaisesta osiosta on oma tentti tai muu osaamisen näyttö. Toteutuksen itsenäiseen etenemiseen suositellaan laadittavaksi aluksi oma etenemissuunnitelma. Erilliset osiot rytmittävät opiskelijan etenemistä ja auttavat opiskelijan oman ajankäytön suunnittelussa.
Opintojaksossa perehdytään seuraavanlaisiin teemoihin:
Opintojakson esitietona on Viljan prosessoinnin perusteet 5 op opintojakso, jolle pitää olla osallistuttu ennen tämän opintojakson alkua. Opintojaksosta voi vielä puuttua kuitenkin lopullinen arviointi.
1-5
Jokaisesta osiosta on oma tentti tai muu osaamisen näyttö. Nämä arvioidaan numeerisesti (0-5) asteikolla. Opintojakson kokonaisarvosana määräytyy osioiden keskiarvosta.
Opintokokonaisuus toteutetaan verkko-opintoina. Opinnot ovat edettävissä omaan tahtiin itsenäisesti toteutuksen aikana. Oppimisympäristönä toimii moodle.
Kysy lisätietoja ilmoittautumisesta, hyväksymisestä opintojaksolle, käyttäjätunnuksista ja arvosanoista opiskelijapalvelut@hamk.fi
Opettaja vastaa vain opintojakson sisältöä koskeviin kysymyksiin.