Sommaren
Kursnamn Projektinhallinnan perusteet
Kursdatum 01.05.2023 - 31.08.2023
Yrkeshögskolan Lapin ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Maisa Mielikäinen
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Projektinhallinnan perusteet

01.05.2023 - 31.08.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija ymmärtää projektinhallinnan periaatteet ja osaa tuottaa projektin vaatiman dokumentaation. Opintojakson esimerkkejä on profiloitu erityisesti ICT-alalle, mutta aineisto sisältää runsaasti yleistä asiaa ja käytäntöjä projektijohtamisesta, joten se soveltuu hyvin myös muille aloille.

Sisältö

Projektinhallinnan perusteet, prosessi ja dokumentaatio Ketterän projektinhallinnan menetelmät ja erityispiirteet

Bedömningskriterier

Hyväksytty/Hylätty

Arviointikriteerien mukainen osaaminen osoitetaan tehtävien hyväksytyllä suorittamisella.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso koostuu videoluennoista, internet-materiaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Opintojakso toteutetaan täysin virtuaalisesti ja sen voi aloittaa opiskelijalle sopivana ajankohtana. Opiskelija voi edetä opintojaksolla itsenäisesti omaan tahtiin.

Info

Materiaali tarjotaan Moodlessa. Internet tarjoaa runsaasti oheismateriaalia aiheeseen.

Suositeltavaa oheiskirjallisuutta: Project Management Institute. 2017. A Guide to the Project Mangement Body of Knowledge. PMBOK Guide. ISBN: 978-1-62825-184-5. Mäntyneva, M. (2016). Hallittu projekti: Jäntevästä suunnittelusta menestykselliseen toteutukseen (1. painos.). Helsinki: Kauppakamari. osoitteessa: https://kauppakamaritieto-fi.ez.lapinamk.fi/ammattikirjasto/teos/hallittu-projekti-2016#kohta:Hallittu((20)projekti (saatavilla ainakin Finnan kautta e-kirjana)

 

Anmälningsinformation

Maksuttomat Campusonline-opinnot on tarkoitettu vain​ ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille (AMK/YAMK), vaihto-opiskelijoille ja avoimen amk:n polkuopiskelijoille. Ilmoittautumisessa tulee käyttää oman kotikorkeakoulun sähköpostia, jota opiskelija käyttää HAKA-tunnistautumiseen. Tällä varmennetaan voimassa oleva opiskeluoikeus ja opiskelija kirjautuu opinnoille Lapin AMKin Moodleen HAKA-tunnistautumisen kautta. Ilmoittautumisesi hylätään, eikä opinto-oikeutta myönnetä, jos et ole oikeutettu maksuttomiin CampusOnline-opintoihin.

Jos ilmoittautumissivu ei avaudu, päivitä sivu. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi. Ilmoittautumisen peruminen tapahtuu vahvistusviestissä olevan peruutuslinkin kautta.

Lapin AMKin tutkinto-opiskelijat ja Lapin AMKin avoimen polkuopiskelijat ilmoittautuvat Lapin AMKin tarjoamiin Campusonline-opintoihin oman Peppi- järjestelmän kautta.​

Lisätietoja: campusonline@lapinamk.fi