Non-stop
Kursnamn Python ohjelmointi kaikille!
Kursdatum 01.01.2024 - 31.12.2024
Yrkeshögskolan Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Xamk lehtori
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 06.11.2023 - 31.05.2024
Kursförverkligande
Anmälning
ÖPPNA YH anmälning

Python ohjelmointi kaikille!

01.01.2024 - 31.12.2024

Beskrivning

Tavoitteet: Tämän kurssin tavoitteena on opettaa kaikille tietokoneiden ohjelmoinnin perusteet Pythonilla. Käsittelemme perusasiat tietokoneohjelman rakentamisesta. Kurssilla ei ole esitietovaatimuksia ja siinä käsitellään vain hyvin yksinkertaista matematiikkaa. Jokaisen, jolla on kohtalainen tietokoneiden tuntemus ja kokemus, tulisi hallita tämän kurssin materiaalit. Kaikki materiaalit on englanniksi! Sisältö:

Kurssilla käsitellään kirjan ”Python for Everybody” kappaleet 1-5. Kurssin suoritettuaan opiskelija on valmis ottamaan vaativimpia ohjelmointikursseja. Sisältö mm. muuttujat, funktiot, silmukat, toistorakenteet, merkkijonot, tiedostot, listat, tietotyypit, säännölliset lausekkeet, verkko-ohjelmointi, tietokannat, olio-ohjelmointi, visualisointi.

Förkunskapskrav

Bedömningskriterier

Kaikki tehtävät tarkastetaan automaattisesti LTI combonentin avulla Michiganin yliopiston palvelussa. Opiskelijan tulee saavuttaa 50 opintojakson pisteistä saadakseen suoritusmerkinnän

Arviointiasteikko: 1 – 5

Arbetsformer och schemaläggning

Kaikki materiaali sekä tehtävät on Michiganin yliopiston professori Charles Severancen tuottamaa.

Info

Ensimmäinen aloitus on 1.1.2024. Tämän jälkeen opiskelija pääsee aloittamaan opinnot noin yhden (1) viikon sisällä opinnoille ilmoittautumisen jälkeen. Opintojakson suoritusaika on noin kaksi (2) kuukautta. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 31.5.2024.