Hösten
Kursnamn Ranska 1, 5 op
Kursdatum 12.09.2022 - 16.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Henna Tiittanen
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.08.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Ranska 1, 5 op

12.09.2022 - 16.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Kohteliaisuusfraasit. Itsestä, perheestä ja omasta maasta kertominen. Opiskelusta, vapaa-ajasta ja ammatista keskusteleminen. Matkustaminen ja opastustilanteet. Asioiminen kahvilassa, ravintolassa, ostoksilla. Puhelin- ja sähköpostiviestintä.

Tavoitteet

Opiskelija selviytyy ranskan kielellä tavallisimmissa sosiaalisissa tilanteissa. Opiskelija osaa lausua ranskan äänteet ja hallitsee intonaation perusteet. Opiskelija ymmärtää ja tuottaa lyhyitä tekstejä tutuista aihepiireistä. Opiskelija omaa riittävän yleiskielen sanavaraston ja oppii kielen rakenteen perusteita. Opiskelija tuntee maan ja kulttuurin tapoja.Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Mitoitus: Opintojakso on laajuudeltaan 3 op ja se edellyttää 80 tuntia opiskelijan työtä.

– kontaktitunnit 12 x 3h (tekstejä, suullisia ja kirjallisia harjoituksia)

– kotitehtävät ja itsenäiset kirjalliset tehtävät 24h

– suulliset videotehtävät 34h

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).  SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.