Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Ruotsi, kirjallinen ja suullinen taito, nonstop
Kursdatum 07.01.2022 - 31.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Monika Engel
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 22.11.2021 - 01.11.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Ruotsi, kirjallinen ja suullinen taito, nonstop

07.01.2022 - 31.12.2022

Beskrivning

Ruotsin kirjallinen taito 1,5 op ja Ruotsin suullinen taito 1,5 op -opintojaksot muodostavat kokonaisuuden. Opiskelijalla on molemmat em. opintojaksot suoritettuaan ammattikorkeakouluasetuksen mukainen suullinen ja kirjallinen kielitaito (virkamiesruotsi). Tämän opintojakson ilmoittautumislomakkeella ilmoittaudut molemmille opintojaksoille. CampusOnlinessa ei ole mahdollista suorittaa vain toista osiota kokonaisuudesta.

Ruotsi kirjallinen 1, 5 op -opintojakson toteutussuunnitelma: https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/4007033?lang=fi

Ruotsi suullinen 1,5 op -opintojakson toteutussuunnitelma: https://samk.opinto-opas.fi/coursedescription/4007036?lang=fi

 

Sisältö: alaan liittyvä tekstit, alan keskeisen ammattisanaston kartuttaminen ja tavallisimmat asiakas- ja vuorovaikutustilanteet. Taitotasotavoite: B1.

Tavoitteet: Opiskelijalla on ammattikorkeakouluasetuksen mukainen suullinen ja kirjallinen kielitaito. Opiskelija osaa lukea alaansa liittyviä tekstejä ja selviytyy tavallisimmissa työelämään liittyvissä suullisissa ja kirjallisissa kielenkäyttötilanteissa. Taitotasotavoite B1. Syntyvän osaamisen luokitus: Perusosaaminen.

Förkunskapskrav

Edeltävät opinnot: taitotaso A2 – B1.

Bedömningskriterier

Tämä opintojakso koostuu samaan aikaan suoritettavasta kahdesta osatoteutuksesta. (sama Moodlepohja). Toteutukset, jotka suoritetaan samaan aikaan ovat SY170301- 3213, Ruotsi, kirjallinen taito, 1,5op SY170302- 3208 Ruotsi, suullinen taito, 1,5op Kummastakin osiosta tulee erillinen arviointi. Ruotsin suullinen ja kirjallinen taito arvioidaan ja rekisteröidään erikseen.

Arviointiasteikko: 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Voit itse valita opintojaksojen aloitusajankohdan sekä suoritustahdin opintojaksojen toteutusajan puitteissa. Opintojakson oppimistehtävät (Moodle) on suoritettava hyväksytysti 11.12.2022 mennessä. Opintojakson tentit on suoritettava hyväksytysti 18.12. 2022 mennessä.

Omaan tahtiin suoritettaessa voit haluamasi rytmin mukaisesti käyttää tehtäviin sen verran aikaa kuin haluat.

Tämä nonstop-opintojakso ei sisällä yhtäaikaista ja ajastettuja läsnäoloa vaativia verkkotapaamisia. Huomioithan, että nonstop-opintojakso edellyttää sinulta itseohjautuvuutta ja itsesi johtamisen taitoa. Tehtyäsi kaikki vaaditut oppimistehtävät hyväksytysti, voit ilmoittautua tentteihin. Tarkempi ohjeistus Moodlessa.

Info

Moodle.

Mer information

Opintojaksojen suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Näille opintojaksoille on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksoille paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojaksojen nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.