Non-stop | Fullbokad
Kursnamn Ruotsin aktivointi 4 op, nonstop
Kursdatum 07.01.2022 - 06.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Anni Jokiranta
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 22.11.2021 - 01.11.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Ruotsin aktivointi 4 op, nonstop

07.01.2022 - 06.12.2022

Beskrivning

Sisältö: Keskeiset rakenteet; perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Tavoitteet: Opiskelija osaa käyttää ruotsin kielen keskeisiä rakenteita ja keskeistä sanastoa sellaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa, jotka liittyvät tavallisimpiin arkipäivän tarpeisiin työssä ja vapaa-aikana. Opiskelija tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymistarpeensa.Opiskelijalla on valmiudet selviytyä tutkintoonsa kuuluvista pakollisista ammattiin suuntautuneista ruotsin kielen opinnoista. Tavoitetaso B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Opintojakso sisältää erilaisia itsenäisiä harjoituksia sekä välitenttejä.

Info

Moodle.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulutauolla (20.12.2021–9.1.2022) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.