Non-stop
Kursnamn Ruotsin aktivointi 4 op, nonstop
Kursdatum 08.01.2024 - 31.07.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Miro Rein
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Ruotsin aktivointi 4 op, nonstop

08.01.2024 - 31.07.2024

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää ruotsin kielen keskeisiä rakenteita ja keskeistä sanastoa sellaisissa suullisissa ja kirjallisissa viestintätilanteissa, jotka liittyvät tavallisimpiin arkipäivän tarpeisiin työssä ja vapaa-aikana. Opiskelija tunnistaa omat vahvuutensa ja kehittymistarpeensa. Opiskelijalla on valmiudet selviytyä tutkintoonsa kuuluvista pakollisista ammattiin suuntautuneista ruotsin kielen opinnoista.

Tavoitetaso A2-B1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla.

Sisältö

Keskeisiä rakenteita; perussanastoa, kielenoppimisstrategioita.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Tämä nonstop-opintojakso ei sisällä yhtäaikaisia ja ajastettuja läsnäoloa vaativia verkkotapaamisia. Huomioi, että nonstop-opintojakso edellyttää sinulta itseohjautuvuutta ja itsesi johtamisen taitoa.

Opiskelija voi itse valita opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Opintojakso on suoritettavissa 08.01.2024 – 31.07.2024.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.