Hösten | Fullbokad
Kursnamn Saksa 1, 5 op
Kursdatum 13.09.2022 - 13.12.2022
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Satu Jyllilä
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 15.08.2022 - 30.08.2022
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Saksa 1, 5 op

13.09.2022 - 13.12.2022

Beskrivning

Sisältö

Keskeiset rakenteet, kielenoppimisstrategioita, perussanasto

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä harjoitellaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin. Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

 

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Kerran vkossa 3 oppituntia (= 13 x 3 oppituntia). Tunnit pidetään tiistaisin klo 16:30-19 alkaen ti 13.9. Moodle-tentti pidetään viimeisellä kerralla eli ti 13.12. Vkolla 43 ei tuntia.

Lisätiedot opintojakson toteutussuunnitelmassa.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1). SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.