Våren
Kursnamn Saksa 2, 5 op
Kursdatum 04.04.2023 - 30.05.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Satu Jyllilä
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 21.03.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Saksa 2, 5 op

04.04.2023 - 30.05.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan lisää kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä vahvistetaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista erilaisissa viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin. Tavoitetaso A2 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Sisältö

Keskeiset rakenteet, kielenoppimisstrategioita, perussanasto.

 

 

Förkunskapskrav

Edeltävät opinnot: Saksa 1- opintojakso tai vastaava osaaminen (A1-taitotaso).

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso alkaa ti 4.4. klo 17-19:30 Hill-verkkoympäristössä.

Aloitusluennolle osallistuminen on välttämätöntä, koska silloin sovitaan opintojakson suorittamiseen liittyvät keskeiset asiat.

Opiskelijalla tulee olla henkilökohtainen opiskelumateriaali.(Oppikirja).

Info

Tarvittava laitteisto: kamera, mikrofoni ja kaiuttimet sekä toimiva tietokone, johon ne on kytketty ja toiminta testattu. Huom. Verkkoyhteyttä voivat hidastaa muut tarpeettomat tietoliikennekaistaa vievät sovellukset kuten sähköposti.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.