Våren
Kursnamn Saksa 2, 5 op
Kursdatum 16.01.2023 - 28.04.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Monika Engel
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 18.12.2022
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Saksa 2, 5 op

16.01.2023 - 28.04.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opintojaksolla opitaan lisää kieliopin perusrakenteita ja perussanastoa sekä vahvistetaan kuullun kielen ymmärtämistä ja puheen tuottamista erilaisissa viestintätilanteissa. Kurssilla tutustutaan myös kielialueen kulttuuriin ja tapoihin. Tavoitetaso A2 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen.

Sisältö

Keskeiset rakenteet, kielenoppimisstrategioita, perussanasto.

 

 

Förkunskapskrav

Edeltävät opinnot: esim. Saksa 1- opintojakso tai vastaava osaaminen (A1-taitotaso).

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakson 1.:lleoppitunnille osallistuminen on tärkeää, koska silloin sovitaan opintojakson suorittamiseen liittyvät keskeiset asiat ja aloitetaan opiskelu.

Oppikirja tulee olla käytössä ensimmäisestä kerrasta alkaen: Freut mich 1 (Blanco Arja, Kudel Pauli) ISBN 978-951-30141-7. Oppikirjasta opiskellaan kappaleet 6-12.

Toteutustapa

– aktiivinen osallistuminen annettuun opetukseen, enintään yksi poissaolokerta sallitaan

– itsenäinen opiskelu, oppikirjatehtävät, Moodlen itseopiskelumateriaali

– opintojakso päättyy valvottuun sähköiseen tenttiin opettajan Hill-huoneessa, tarkemmat tiedot Moodlessa

 

Opintojakson asioiden omaksuminen edellyttää oppitunneille osallistumisen lisäksi säännöllistä itseopiskelua Moodlen oppimisympäristössä.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.