Non-stop
Kursnamn Svenska i arbetslivet, skriftlig färdighet & muntlig färdighet, nonstop
Kursdatum 03.01.2024 - 31.08.2024
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 3 SP

Bransch HUBBEN för alla, Språk och kommunikation HUB
Lärare Monika Engel
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 20.11.2023 - 01.06.2024
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Svenska i arbetslivet, skriftlig färdighet & muntlig färdighet, nonstop

03.01.2024 - 31.08.2024

Beskrivning

Opintojakso koostuu samaan aikaan suoritettavasta kahdesta osatoteutuksesta. Sama Moodle-pohja kattaa molemmat osiot. Toteutukset, jotka lähtökohtaisesti suoritetaan samaan aikaan ovat:

Osaamistulokset:

Opiskelijalla on ammattikorkeakouluasetuksen mukainen kirjallinen ja suullinen kielitaito. Opiskelija osaa lukea alaansa liittyviä tekstejä ja selviytyy tavallisimmissa työelämään ja omaan alaansa liittyvistä kirjallisista ja suullisista kielenkäyttötilanteista. Taitotasotavoite B1.

 

Förkunskapskrav

Edeltävät opinnot: taitotaso A2 – B1.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Verkko-opinnot, NONSTOP. Ei ajastettuja, läsnäoloa vaativia oppitunteja Opiskelija valitsee itse opintojakson aloitusajankohdan sekä suoritustahdin. Opiskelijan tulee huomioida seuraavat päivämäärät aikatauluttaessaan opiskeluaan: Opintojakson kaikki pakolliset tehtävät tulee suorittaa hyväksytysti 31.07. 2024 mennessä. Ehdoton määräpäivä kirjallisen tentin suorittamiseksi on 31.08.2024, jolloin opintojakso päättyy ja Moodle sulkeutuu.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintokokonaisuudelle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.