Våren
Kursnamn Venäjä 1, 4 op
Kursdatum 07.02.2023 - 14.05.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 4 SP

Bransch Språk och kommunikation HUB
Lärare Minna Iitti
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 24.01.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Venäjä 1, 4 op

07.02.2023 - 14.05.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Opiskelija osaa käyttää venäjän kielen keskeisimpiä perusrakenteita ja perussanastoa selviytyäkseen yksinkertaisissa arkipäivän viestintätilanteissa. Opiskelija ymmärtää yksinkertaista puhuttua kieltä tutuista aihepiireistä. Opiskelija tuntee myös venäläistä kulttuuria ja venäläisiä tapoja. Tavoitetaso A1 eurooppalaisen viitekehyksen taitotasoasteikolla. Syntyvän osaamisen luokitus: perusosaaminen

Sisältö

keskeiset rakenteet, perussanasto, kielenoppimisstrategioita.

Förkunskapskrav

Edellytettävät opinnot:

Opintojaksolle osallistumisen edellytyksenä on joko osallistuminen opintojaksolle V180027 Opi venäjän aakkoset tai vastaavat taidot.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakson tunnit pidetään HILL-etäyhteydellä verkon välityksellä tiistaisin klo 17-19.30 Time Editin mukaan alkaen viikolta 6. Kirjauduthan istunnolle omalla suku- ja etunimelläsi.

 

Info

Varmistathan ennen opintojakson alkua, että osaat käyttää HILL-etäyhteyttä ja että laitteistosi toimii (mm. erillinen headset /mikrofoni & kaiuttimet:erityisesti, että myös oma puheesi välittyy). Ohjeet Hillin käyttöön ja tietoa HILL-testisessioista, joilla voit käydä testaamassa laitteistosi toimivuuden löydät sivustolta https://esamksupport.samk.fi/ohje/hill/.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle opintojaksolle on rajattu määrä paikkoja. E-lomakkeen ilmoittaudun -osiossa näet, onko opintojaksolle paikkoja jäljellä. Jos paikat ovat täynnä, alasvetovalikossa näkyy opintojakson nimen perässä suluissa varasija + nro (esim. varasija 1).

SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten kun ilmoittautumisesi on käsitelty. Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.