Non-stop
Kursnamn Vuorovaikutuksellisen ohjaustyön viitekehykset ja muutostyöprosessi 5 op, nonstop
Kursdatum 30.08.2023 - 31.12.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Hälsa och välmående HUB
Lärare Päivi Muranen
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 14.08.2023 - 10.11.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Vuorovaikutuksellisen ohjaustyön viitekehykset ja muutostyöprosessi 5 op, nonstop

30.08.2023 - 31.12.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Tilannearvion tekeminen asiakaskohtaamisessa. Teoreettisten viitekehysten tunnistaminen ja niiden ymmärtäminen osana asiakastyötä. Tavoitteiden asettamisessa ja työmenetelmien valinnassa ja käytössä harjaantuminen. Muutoksen ohjaaminen ja sen ymmärtäminen. Vaikeiden asioiden puheeksi ottaminen. Kriisityön sekä pari- ja lähisuhdetyön perusteisiin tutustuminen.

Sisältö

Tilannearvio asiakastyössä: ratkaisukeskeinen, narratiivinen, kognitiivinen ja psykodynaaminen viitekehys; tavoitteiden asettaminen; työmenetelmien valinta; kriisityö; pari- ja lähisuhdeväkivaltatyö.

Bedömningskriterier

1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakson voit suorittaa 30.8. – 31.12 2023 välisenä aikana. Opintojakso on laajuudeltaan 5 op eli noin135 työtuntia. Tarkemman opiskeluaikataulun voit suunnitella itsellesi sopivaksi. Ehtiäksesi suorittaa opintojakson 31.12. mennessä sinun on kuitenkin aloitettava se viimeistään 22.11.

Opintojakson aikana osallistut yhteen verkkotyöpajaan, kun olet edennyt opintojaksolla sopivaan vaiheeseen. Työpajat ovat samansisältöisiä ja toteutuvat iltapäivisin (klo 13-15.30) 27.9., 25.10., 8.11., 29.11. ja 13.12.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.