Sommaren | Fullbokad
Kursnamn Ympäristövastuullisuus
Kursdatum 03.06.2024 - 04.08.2024
Yrkeshögskolan Oulun ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch HUBBEN för alla
Lärare Kaisa Marttila-Tornio
Email
För öppna YH studenter Avgiftsbelagd
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 18.03.2024 - 31.05.2024
Kursförverkligande
Anmälningsinformation

Ympäristövastuullisuus

03.06.2024 - 04.08.2024

Beskrivning

Tavoitteet:

Opiskelija omaksuu kestävän kehityksen periaatteet oman ammattialansa näkökulmasta ja osaa soveltaa niitä omassa toiminnassaan.

Sisältö:

Kestävän kehityksen arvot ja vastuut: ekologinen (ympäristövaikutukset ja -vastuut, energiansäästö), sosiaalinen (työ- ja opiskeluhyvinvointi, turvallisuus), kulttuurinen (suvaitsevaisuus, monikulttuurisuus) ja taloudellinen (resurssiviisaus, vastuullinen liiketoiminta). Keskeiset ympäristöasiat eri ammattialojen näkökulmista.

Förkunskapskrav

Ei vaadittavia esitietoja.

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko: Hyväksytty/Hylätty.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutuu verkko-opintoina. Moodle -alusta on auki 03.06. – 04.08.2024.

Opintojaksolle hyväksytyt opiskelijat saavat Moodle-alustan linkin ja kurssiavaimen sähköpostitse ennen opintojakson alkua.

Info

Opintojakson voi suorittaa 3-5 opintopisteen laajuisena.

Anmälningsinformation

Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille. Linkki lomakkeelle löytyy tämän sivun yläosasta (”Ilmoittaudu”). Ilmoittautumisessa on käytettävä oman ammattikorkeakoulun sähköpostiosoitetta. Ilmoittautuminen avautuu 18.3.2024. Onnistuneen ilmoittautumisen jälkeen saat vahvistusviestin, josta löydät lisätietoja. Mikäli et saa vahvistusviestiä, tarkistathan myös roskapostikansion ja ota tarvittaessa yhteys osoitteeseen campusonline@oulu.fi.

Huom. Oamkin omat opiskelijat ilmoittautuvat Peppi-järjestelmän kautta 18.3. alkaen.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (15 €/opintopiste). Maksulliselle opintojaksolle ilmoittaudutaan avoimen ammattikorkeakoulun sivujen kautta (linkki ”AVOIN AMK ilmoittautuminen” sivun yläosassa.) 18.3. alkaen.