Non-stop
Kursnamn Yritysverotus 5 op, nonstop
Kursdatum 17.01.2023 - 21.05.2023
Yrkeshögskolan Satakunnan ammattikorkeakoulu
Kursens språk Finska
Studiepoäng 5 SP

Bransch Business HUB
Lärare Suvi Lehtonen
Email
För öppna YH studenter Nej
Nivå YH

Frågor relaterade till registreringspraxis
Anmälningstid 21.11.2022 - 21.04.2023
Kursförverkligande
Anmälning
Anmälningsinformation

Yritysverotus 5 op, nonstop

17.01.2023 - 21.05.2023

Beskrivning

Tavoitteet

Kirjanpidon ja verotuksen keskeisimpien eroavaisuuksien tunnistaminen. Yrityksen verotettavan elinkeinotulon ja nettovarallisuuden laskeminen perustilanteessa. Yritystulosta omistajille määräytyvän veron laskeminen eri yritysmuodoissa. Yritysverotukseen liittyvien verokysymysten huomioiminen verosuunnittelunäkökulmasta. Syntyvän osaamisen luokitus: edistynyt osaaminen.

Sisältö

Tulon veronalaisuus, menon vähennyskelpoisuus, jaksotus, yritysverotuksen erityiskysymykset, eri yritysmuotojen verotus, osakaslainan verotus, osingon verotus, pääoman palautusten verotus

 

Bedömningskriterier

Arviointiasteikko 1-5.

Arbetsformer och schemaläggning

Opintojakso toteutetaan 100 %:sti verkossa ajalla 17.1. – 21.5.2023.

Opiskelija etenee Moodle-alustalla itsenäisesti tutustuen luentomateriaaleihin, nauhoitteisiin ja kirjallisuuteen. Opiskelija suorittaa tehtäviä itsenäisesti ja arvioi omaa oppimistaan mallivastausten pohjalta. Osassa tehtävistä opiskelija saa ja antaa vertaispalautetta muille opiskelijoille. Osa tehtävistä on arvioitavia tehtäviä ja niistä saadut pistemäärät vaikuttavat opintojakson arvosanaan.

Mer information

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-tunnusten rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöönottoa. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Anmälningsinformation

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-tunnusten rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.