Pedagogisen opetusvideomateriaalin suunnittelu ja toteutus

-
1 SP

Oppet för Open University-studenter

Hub:  Kulttuuriala

Språk: 
Beskrivning: 

Opintojaksolla opitaan tekemään pieniä opetusvideoita hyödyntämällä mobiililaitteita ja lisämikrofonia, opitaan käsikirjoittamisen, kuvaamisen perusteita ja editoinnin perusteita. Videoiden sisällöt liittyvät kunkin opiskelijan omiin musiikkipedagogisiin opintoihin.

Arbetsformer och schemaläggning: 

Itsenäisesti verkkomateriaalin tuella suoritettava opintojakso, johon sisältyy tehtäviä, joita opettaja kommentoi. Oppimisalustana toimii Metropolian Moodle.

Utvärderind: 

Hyväksytty/Hylätty

Annan information: 

Verkkokurssi on suunnattu ammattikorkeakoulujen musiikinopiskelijoille. Kurssin (1 op) voi suorittaa omana erillisenä opintojaksonaan tai osana opiskelijan tiettyä pedagogista opintoa.

Pedagogisen opetusvideomateriaalin suunnittelu ja toteutus -opintojakso on Digisti yhdessä -e-kurssitarjontaa. Tarjontaa järjestävät kaikki ammattikorkeakoulut, joissa opetetaan musiikkia, tanssia ja esittäviä taiteita.

Metropolian tutkinto-opiskelijat ilmoittautuvat opiskelijan OMA-työpöydän kautta, muiden ammattikorkeakoulujen musiikin opiskelijat täyttämällä avoimen AMK:n e-lomakkeen (Metropolian Digisti yhdessä -ilmoittautumislomake).

Tidigare studier: Verkkokurssi on suunnattu ammattikorkeakoulujen musiikinopiskelijoille.
Lärare: Sanna Vuolteenaho
Email: sanna.vuolteenaho@metropolia.fi
Frågor relaterade till registreringspraxis: laura.mahonen@metropolia.fi


Registreringsdatum: 26.08.2019 - 15.09.2019
Datum: 02.09.2019 - 29.11.2019