Videotävlingen

Dela din CampusOnline erfarenhet och vinn ett presentkort!

Hur har du upplevt CampusOnline? Har det varit nyttigt att få mer valfrihet genom att ha möjlighet att välja kurser från andra yrkeshögskolor?

Rekommenderar du CampusOnline till andra studeranden? Dela dina  erfarenheter samt tips och råd hur man effektivt studerar på en onlinekurs, genom att göra en kort videosnutt på 1-2 minuter och skicka den till campusonline@turkuamk.fi före 28.2. Vi väljer de fyra bästa videosnuttarna och publicerar dem på vår websida och i sociala medier. Vinnarna belönas med ett K-gruppens presentkort på 50€.

Kuvia verkko-opiskelusta

Reglerna för videotävlingen CampusOnline.fi

1. Arrangör
Videotävlingen arrangeras av Turun ammattikorkeakoulu Oy.

2. Tävlingstid
8–28.2.2019

3. Deltagande
Man deltar i tävlingen genom att spela in ett 1–2 minuter långt videoinslag eller -collage i valfri form om studier på CampusOnline och skicka det med deltagarens kontaktuppgifter till campusonline@turkuamk.fi före den 28 februari. Videon kan skickas direkt till den ovan nämnda e-postadressen eller så kan man skicka en länk till videon, som laddats upp i en molntjänst.

4. Deltagare
Tävlingen är öppen för alla fysiska personer som är bosatta i Finland och har avlagt/avlägger studieperioder via portalen CampusOnline.fi.

5. Pris
De bästa fyra (4) videorna belönas med presentkort till K-gruppen på 50 euro styck. Priset kan inte bytas ut till pengar och det skickas till den adress i Finland som deltagaren angett.

6. Vinnare
Vinnarna av tävlingen utses av en egen jury för portalen CampusOnline.fi före den 10 mars. Vinnaren meddelas personligen (senast den 10 mars) per e-post till den adress från vilken den vinnande videon har skickats (eller per telefon om vinnaren har angett sitt telefonnummer). Om vinnaren inte kan kontaktas inom en vecka, utser juryn en ny vinnare. Vinnarens namn publiceras med videon, om vinnaren så vill. Användarrättigheterna till den vinnande videon bekräftas genom ett separat avtal.

7. Villkor för deltagande
Deltagaren intygar att hen har fullständiga rättigheter till videon och till att publicera den samt att de personer som eventuellt syns på videon har gett sitt samtycke till det. Samtidigt beviljar deltagaren arrangören rätt att använda och redigera videon för kommunikation avseende information om och marknadsföring av portalen CampusOnline.fi och dess publikationsverksamhet.

8. Mer information
Tävlingen arrangeras inte av Instagram eller Facebook och de sponsrar, rekommenderar eller förvaltar kampanjen inte på något sätt. Arrangören förbehåller rätten att ändra reglerna.