Työelämän ajokortti

-
5 OP

Ala:  Humanistinen ja kasvatusala, Kaikille aloille soveltuva, Kielet ja kulttuuri, Kulttuuriala, Luonnontieteiden ala, Luonnonvara- ja ympäristöala, Matkailu-, ravitsemis- ja talousala, Sosiaali-, terveys- ja liikunta-ala, Tekniikan ja liikenteen ala, Yhteiskuntatieteiden, liiketalouden ja hallinnon ala

Toteutuksen kieli: 
Toteutuksen kuvaus: 

Tiedätkö, mikä on hissipuhe ja työnantajan ostoslista? Entä miten päivität ansioluettelosi ajan tasalle? Onko mielessäsi käynyt, mihin oikeastaan sitoudut, kun allekirjoitat työsopimuksen? Entäpä se, kuka vastaa viime kädessä työhyvinvoinnista työpaikalla tai saako sairausajalta palkkaa? Fiksu perehtyy työelämän pelisääntöihin jo opiskeluaikana. Tule kuulolle – ja tiedät, mitä allekirjoitat!

Tavoitteet: Keskeiset sisällöt: Ammattiliitto Pron Työelämän ajokortti -opintojakso lisää opiskelijoiden työelämätietoutta käytännönläheisellä tavalla sekä vahvistaa taitoja työpaikan haussa. Pyrimme siihen, että vaikealta tuntuvat asiat eivät olisi enää niin vaikeita ymmärtää. Opintojaksolla perehdytään työnhakutaitoihin ja niiden kehittämiseen sekä työnhaun uusiin tuuliin työelämän pelisääntöihin, työehtosopimuksiin ja työlainsäädäntöön työhyvinvointiin ja työelämän sosiaaliturvaan.
Työskentelytavat ja aikataulutus: 

100 % verkkokurssi (Moodle)

Arviointi: 

Arviointiasteikko: Hyväksytty (S) – Hylätty (0)

Aikaisemmat opinnot: Ei vaadittavia edeltäviä opintoja.
Opettaja(t): Jari Lindén
Email: jari.linden@savonia.fi


Ilmoittautuminen: 18.03.2019 - 30.04.2019
Ajankohta: 01.06.2019 - 31.08.2019
TÄYNNÄ