Videokisa

Jaa CampusOnline-kokemuksesi ja voita 50 € lahjakortti!

Millaista on CampusOnline-opiskelu? Mitä hyötyä CampusOnlinesta on sinulle ollut? Pääsitkö kenties valitsemaan itsellesi opintojakson, jota omassa korkeakoulussasi ei ollut tarjolla? Entä miten olet hyödyntänyt vapautta opiskella juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii?

Suosittelisitko sinä CampusOnlinea kanssaopiskelijoille? Jaa kokemuksesi ja parhaat etäopiskeluvinkkisi CampusOnlineen vasta tutustuville. Kuvaa 1-2 minuutin videopätkä tai -kooste CampusOnline-kokemuksistasi ja lähetä se 28.2. mennessä osoitteeseen campusonline@turkuamk.fi. Valitsemme neljä parasta julkaistavaksi nettisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa. Valittujen videoiden tekijät palkitsemme K-ryhmän 50 euron lahjakorteilla.

Kuvia verkko-opiskelusta

CampusOnline.fi-videokisan säännöt

1. Järjestäjä
Videokisan järjestäjä on Turun ammattikorkeakoulu Oy.

2. Kilpailuaika
6.2.2018–28.2.2018

3. Osallistuminen
Osallistu videokisaan kuvaamalla 1-2 minuutin vapaamuotoinen videopätkä tai -kooste CampusOnline-kokemuksistasi ja lähetä se 28.2. mennessä osoitteeseen campusonline@turkuamk.fi. Mikäli voiton mahdollisesti osuessa kohdallesi toivot yhteydenottoa puhelimitse, ilmoitathan samalla myös puhelinnumerosi.

4. Osallistujat
Kilpailuun voivat osallistua kaikki halukkaat Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, jotka ovat suorittaneet/suorittavat opintojaksoja CampusOnline.fi-portaalin kautta.

5. Palkinto
Parhaat neljä (4) videota palkitaan jokainen 50 euron K-ryhmän lahjakortilla. Palkintoa ei voida vaihtaa rahaksi ja se toimitetaan voittajan ilmoittamaan osoitteeseen Suomessa.

6. Voittajat
Kilpailun voittajat valitaan 10.3. mennessä. Valinnan suorittaa CampusOnline.fi-portaalin markkinointiviestijöistä koostuva raati. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti sähköpostiosoitteeseen, josta voittajavideo on lähetetty (tai puhelimitse, jos numero on ilmoitettu). Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, raati valitsee uuden voittajan.

7. Osallistumisehdot
Osallistuja vakuuttaa, että hänellä on videoon ja sen julkaisemiseen täydet oikeudet ja että videossa mahdollisesti esiintyviltä muilta henkilöiltä on pyydetty suostumus. Samalla osallistuja myöntää järjestäjälle oikeuden käyttää ja editoida videota CampusOnline.fi-portaalin tiedotukseen, markkinointiin ja julkaisutoimintaan liittyvässä viestinnässä. Kuvaajan nimi julkaistaan, mikäli kuvaaja näin haluaa. Videon käyttöoikeudet vahvistetaan erillisellä sopimuksella.

8. Lisätietoja
Kilpailu ei ole Instagramin tai Facebookin järjestämä eivätkä ne sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.