Spring
Course name Tourism and Experience Services
Course date 07.01.2025 - 14.04.2025
Institution Seinäjoki University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 2 ECTS credit

Field Hospitality Management HUB
Teacher Paula Juurakko
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 12.11.2024 - 15.01.2025
Implementation plan
Course enrolment info

Tourism and Experience Services

07.01.2025 - 14.04.2025

Course description

Tavoitteet

  • Opiskelija osaa luokitella matkailuun ja ruokamatkailuun liittyviä ilmiöitä.
  • Opiskelija osaa selittää elämyksellisyyden ja vieraanvaraisuuden keskeisen merkityksen ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä.
  • Opiskelija osaa erotella, mistä elämyskokemukset syntyvät ja mikä on asiakaskohtaamisen merkitys elämysperusteisessa ruokapalvelussa.
  • Opiskelija osaa selittää ja soveltaa lisämyyntitekniikoita ravintolan asiakaspalvelutyössä.

Sisältö

  • Matkailu ilmiönä ja ruokamatkailun kehittäminen
  • Elämyksellisyys ruoka- ja matkailuelinkeinon laatutekijänä
  • Ruokapalveluiden elämyksellisyys
  • Asiakaspalvelun rooli elämysten tuottajana ja ohjaajana
  • Asiakaspalvelijan keinot vaikuttaa asiakkaan palvelukokemukseen

Assessment criteria

Numeerinen arviointi 1-5

Course enrolment info

Ilmoittautuminen avautuu 12.11.2024. Opintojakso on maksuton läsnäoleville tutkinto-opiskelijoille, avoimen amk:n polkuopiskelijoille sekä ammatillisten opettajakorkeakoulujen opiskelijoille ja vaihto-opiskelijoille.

Ilmoittaudu opintojaksolle korkeakoulujen ristiinopiskelupalvelun (RIPA) kautta oman korkeakoulusi Pepissä/Pakissa.

Avoimen AMK:n yksittäisiä opintojaksoja suorittaville opiskelijoille opintojakso on maksullinen (12€/opintopiste). Maksullisena opintojaksolle ilmoittautumiseen on oma ilmoittautumislomake.