Fall
Course name Advocacy, quality work and cost awareness in customer and service guidance
Course date 26.08.2024 - 31.12.2024
Institution Jyväskylä University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 2 ECTS credit

Field Health and Wellbeing HUB
Teacher Anu Pelkonen
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 01.08.2024 - 01.12.2024
Implementation plan
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Advocacy, quality work and cost awareness in customer and service guidance

26.08.2024 - 31.12.2024

Course description

Tavoitteet

Tällä opintojaksolla perehdyt vaikuttavuus-, kustannus- ja laatutietoisuuteen osana asiakas- ja palveluohjaustyötä.

Opintojakson suoritettuasi olet sisäistänyt laatu- ja vaikuttamistyön lähtökohtia sekä kustannusvaikutusten merkityksiä asiakas- ja palveluohjaustyössä.

Opiskelusi jälkeen osaat hyödyntää laatutyökaluja asiakastyön kehittämisessä sekä käyttää jaksolla esiteltyjä vaikuttavuustyökaluja omassa työssäsi.

Sisältö

Tämän opintojakson oppimisympäristö rakentuu kolmesta aihealueesta, jotka sisältävät itseopiskelumateriaaleja sekä niihin liittyviä harjoitustehtäviä. Opintojakson päättää monivalintatentti, jonka hyväksytty suorittaminen on edellytyksenä suoritusmerkinnän saamiselle. Kaikki tämän opintojakson oppimateriaalit ovat opiskeltavissasi ja pääset tutustumaan annettuihin aineistoihin sekä tekemään harjoitustehtäviä vapaasti.

 

Prerequisites

Assessment criteria

Hyväksytty / Hylätty

Course way of working and time table

Opintojakso suoritetaan itsenäisenä verkko-opiskeluna. Harjoitustehtäviä voi uusia niin monta kertaa kuin haluaa. Verkkotentin suorittamiseksi on kolme yrityskertaa / lukukausi.

Course info

Opintojakson harjoitusten sekä verkkotentin hyväksytyllä suorituksella/opintorekisteriotteella on mahdollista hakea osahyväksilukua Jyväskylän ammattikorkeakoulun käytänteiden mukaan ZZPP0750 Yrittäjyys 3 op opintojaksosta.

Course enrolment info

Opintojaksolle voit ilmoittautua nonstop-periaatteella. Opintojakson voit suorittaa ajalla 26.8.2024-31.12.2024. Ilmoittautuminen päättyy 1.12.2024.

Nonstop-opintojaksojen ilmoittautumiset käsitellään noin viikon sisällä ilmoittautumisen saapumisesta (alkaen noin viikosta 34). Huomaathan, että ilmoittautumisia ei käsitellä viikon 42 aikana.

Jos ammattikorkeakoulusi käyttää ristiinopiskelupalvelua (RIPA): Ilmoittaudu opintoihin oman ammattikorkeakoulusi ohjeiden mukaan.

Jos ammattikorkeakoulusi ei käytä ristiinopiskelupalvelua (RIPA): Ilmoittaudu yllä olevan “Ilmoittaudu” -linkin kautta. Lisätietoja Jamkin Vierailevan opiskelijan sivulta.