Non-stop
Course name Well-being at Work
Course date 15.09.2024 - 31.07.2025
Institution Savonia University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB, Hospitality Management HUB, Health and Wellbeing HUB, Business HUB
Teacher Heiskanen Sanna
Email
Available for open UAS Chargeable
Level Master’s level

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 01.08.2024 - 15.07.2025
Enrol
OPEN UAS Enrolment
Course enrolment info

Well-being at Work

15.09.2024 - 31.07.2025

Course description

Opinnot suoritettuaan opiskelija osaa

  • määritellä työhyvinvoinnin käsitettä eri näkökulmista.
  • arvioida yksilön, yhteisön ja johtamisen merkitystä työhyvinvoinnin rakentumisessa ja hyvinvointiin vaikuttavia tekijöitä työyhteisö- ja organisaatiotasolla.
  • perehtyä eri organisaatioissa käytettyihin työhyvinvointisuunnitelmiin ja osaa analysoida organisaation ja verkostojen merkitystä työhyvinvointiin.
  • perustella kansallisella ja kansainvälisellä tutkimusnäytöllä työhyvinvointiin liittyviä ilmiöitä sekä soveltaa työhyvinvointiin liittyvää lainsäädäntöä ja ohjeita käytännön työssä.
  • visioida tulevaisuuden työhyvinvoinnin haasteita kansallisesti ja kansainvälisesti.

Prerequisites

Ei vaadita edeltäviä opintoja.

Assessment criteria

Arviointiasteikko: 0 – 5

Opintojaksolla laaditaan oppimispäiväkirja, jonka palautukset arvioidaan ja suoritukset kirjataan kolme kertaa syksyn ja kolme kertaa kevään aikana 31.7.25 tehtävän palautuksen lisäksi.

Opintosuoritukset merkitään opintorekisteriin vähintään neljän viikon kuluessa oppimispäiväkirjan ilmoitetusta palautuspäivästä. Huomioi tämä omassa aikataulussasi esim. valmistumispäivän suhteen.

Course way of working and time table

100% verkkokurssi (Moodle)

Opintojakso toimii nonstop -toteutuksena Moodlessa eli sen voi aloittaa milloin vain ilmoitetun ajan puitteissa lukuvuoden aikana. Itsenäinen opiskelu. Opintojakson Moodle avautuu 15.09.2024. Opintojakson Moodle sulkeutuu 31.7.2025, jolloin opintojakso päättyy.

Course additional info

Opintojakso on osa kaikkien Savonian YAMK-tutkintojen monialaisia valinnaisia opintoja. Huomioi, että tämä on YAMK-opintojakso, joka edellyttää kriittisiä tiedonhaun-, tieteellisen kirjoittamisen ja tiedon soveltamisen taitoja.

Course enrolment info

Opinnot ovat maksuttomia CampusOnline -opiskelijoille eli läsnäoleviksi ilmoittautuneille suomalaisten ammattikorkeakoulujen tutkinto-opiskelijoille ja ammattikorkeakoulujen tutkinto-opintojen polku- ja vaihto-opiskelijoille. Ilmoittaudu ristiinopiskelijoiden ilmoittautumispalvelu RIPA:n kautta, jos se on jo käytössä ammattikorkeakoulussasi. Näet Savonian opintotarjonnan ja voit ilmoittautua oman kotikorkeakoulusi opintohallintojärjestelmässä (Peppi/Pakki).

Avoimen amk:n opiskelijoille opintomaksu on 75 euroa.

Sinulla täytyy olla suomalainen henkilötunnus, jotta voit ilmoittautua näihin opintoihin.