Non-stop
Course name Leadership
Course date 28.08.2024 - 31.12.2024
Institution Satakunta University of Applied Sciences
Course language Finnish
Credits 5 ECTS credit

Field 4everyone HUB
Teacher Jonna Koivisto
Email
Available for open UAS No
Level Bachelor

Queries related to enrolment practices
Enrolment period 05.08.2024 - 10.11.2024
Implementation plan
Enrol
Course enrolment info

Leadership

28.08.2024 - 31.12.2024

Course description

Sisältö

Esihenkilön tehtävät ja vastuut, johtajuus, esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot, inhimillinen esihenkilötyö, palveleva johtaminen, vastuullisuus esihenkilötyössä, haastavat tilanteet ja niiden ratkaiseminen: työyhteisön konfliktitilanteet, pahoinvointi työssä, oman esihenkilöosaamisen kehittäminen: kyvykkyys itsensä johtamiseen, omien voimavarojen tunnistaminen.

Tavoitteet

Opiskelija tunnistaa esihenkilön tehtävät ja vastuut sekä ymmärtää johtajuuden roolin esihenkilötyössä. Opiskelija ymmärtää esihenkilön vuorovaikutus- ja työyhteisötaitojen merkityksen sekä osaa ottaa huomioon vastuullisen toiminnan osana hyvää esihenkilötyötä. Opiskelija tunnistaa työyhteisössä esiintyviä haastavia tilanteita ja ymmärtää esihenkilön roolin niiden ratkaisemisessa. Opiskelija kehittyy oman esihenkilöosaamisen tunnistamisessa.

 

Assessment criteria

Arviointiasteikko 1-5.

Course way of working and time table

100% verkkototeutus.

Aikaan ja paikkaan sitomaton opetus, nonstop.

Course additional info

Opintojakson suorittaminen edellyttää SAMK-ID:n rekisteröintiä ja student.samk -sähköpostitilin käyttöä.

Jos olet ilmoittautunut opintojaksolle e-lomakkeen kautta, saat SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun ilmoittautumisesi on käsitelty.

Jos taas olet tehnyt ilmoittautumisesi RIPAn kautta, saat sähköpostiisi ohjeet SAMK-ID:n rekisteröintiin, kun opettaja on hyväksynyt ilmoittautumisesi.

Course enrolment info

RIPA eli ristiinopiskelupalvelu korvaa syksyn 2024 aikana asteittain CampusOnline-portaalin. Tällä hetkellä osa ammattikorkeakouluista on jo siirtynyt hyödyntämään RIPAa. Käyttöönoton aikataulu on ammattikorkeakoulukohtaista, lisätietoja saat oman kotikorkeakoulusi intranetistä tai opintotoimistosta. Lue lisää: https://campusonline.fi/ripa-mahdollistaa-entista-sujuvamman-ristiinopiskelun/

  • RIPAa käyttävien ammattikorkeakoulujen opiskelijat ilmoittautuvat tälle opintojaksolle Pepissä. Ilmoittautumisen tilanteen näet HOPSillasi.
  • Jos kotikorkeakoulusi EI vielä käytä ristiinopiskelupalvelua (RIPA), niin ilmoittaudu tälle opintojaksolle e-lomakkeen kautta.

HUOM! ETHÄN ILMOITTAUDU CO-OPINTOJAKSOILLEMME MOLEMPIEN VÄYLIEN KAUTTA. Jos ilmoittautuminen on tehty molempiin väyliin (RIPA ja e-lomake), joudumme poistamaan ilmoittautumisesi kokonaan.

Tälle nonstop-opintojaksolle pääsee kaikki ilmoittautuneet mukaan. Nonstop-opintojaksojen e-lomakeilmoittautumisten käsittelyaika on kaksi viikkoa. Joulu- tai kesätauolla (heinäkuu) ilmoittautumisia ei käsitellä. SAMK-ID:n rekisteröintiohjeet saat opiskelijapalvelusihteeriltä ilmoittautumislomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen sitten, kun e-lomakeilmoittautumisesi on käsitelty.

Ilmoittautumisestasi saat automaattisen vahvistusviestin e-lomakkeella ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Tarkistathan myös roskapostikansiosi.